Inbyggda system

Som namnet skvallrar om är inbyggda system helt enkelt program som används inuti en specifik produkt. Om du till exempel behöver en reglerfunktion så bygger vi en matematisk modell av funktionen i programvaran och laddar ner den i ett minne. Därefter låter vi en processor köra programmet och vi justerar efter dina önskemål.

//www.setek.se/content/uploads/2016/10/dsc09677.jpg
//www.setek.se/content/uploads/2016/10/nanosciencehigh-performancecomputingfacility.jpg

Datakommunikation

Vi kan också skapa lösningar inom datakommunikation för många olika protokoll. I vår långa relation med Volvo har vi fått en gedigen erfarenhet av de flesta protokoll inom fordonsindustrin. Har du behov av MODBUS®, I2C eller UART? Vi löser det! Behöver du kommunikation via Bluetooth, Wifi eller TCP/IP så fixar vi det också.

Webapplikationer / användargränssnitt

Oavsett vilken plattform du använder är en webbsida ett klokt sätt att fixa ett gränssnitt till din applikation. Om du vill att din produkt eller applikation ska vara tillgänglig och styras från en mobil, dator eller surfplatta är en webb-lösning enklare än till exempel en app. Det finns också många standardfunktioner som innebär en kostnadseffektiv utveckling utifrån dina önskemål. Och om din produkt har egen display kan vi utan problem hjälpa dig med användargränssnittet till den.

//www.setek.se/content/uploads/2016/10/686981.jpg
//www.setek.se/content/uploads/2016/10/sunraysskyclouds-wide.jpg

Bland molnen

Vill du ha uppkopplad tillgång till dina data eller applikationer bland molnen så får du givetvis det. Vi grejar en passande lösning med erforderligt intrångsskydd.